Assalamualaikum 😊

Harini hidup brjalan mcm biasa tetap brjalan and ya tetap tak lari dari diuji ☺ Alhamdulillah mnjd hamba yg Allah plih ntok diuji kan 😊
Hrni kwn ceq dok ngadu mcm mcm and i just give her some advice yg agak natural ja bunyik nya . huhu . just wanted her to be strong and bla bla bla . then tpkiaq , kdg2 kita dok tngkan org sdgkan kita pun dok bnyk problem 😂😂😂😂 tp for serius la even bnyk mn pun mslah ceq hdap still org dok mai ngadu apa2 tak pnh ceq maqoh ka apa ka . just want them to be calm and chill to go through the test . Ujian yg Allah bg sbnrnya lbih mmtgkan kita and nak kita lbih kuat ntok hdapi hari2 mndtg wlaupun ada tgisan tak thenti di mlm hari ☺ InshaAllah . Duhai hati , kuat lah mghdap smua ni 😊