I'm wait you

Pergi mana pun awak, jaga diri elok2 . Saya ada selalu dkt sini . Tggu awak balik . sampai awak balik😔 mungkin keadaan jd mkin akward but InshaAllah we can improve somthg better ☺ Walaupun awak tanak amek tau dah psl sy okay . Sy still nak tau all about you 😔 jujur ckp, mammy tak kuat sbnrnya 😔😭
Saya Kuat walaupun sbnrnya tak 😭 Saya cuba jgk ntok kuatkan smuanya sbb tu je plihan yg sy ada skrg😂 klau tak kuat smua kerja tak jln . Dok dlm blik menung je . But sy tau tu bkn bnda yg baik so better I'm keep strong . Sbb sy tau Allah uji sbb Allah sayang and rindukan doa saya . Saya tau Allah jaga awak ntok sy ☺ Saya tunggu sampai awak mai mula 😊