Perjalanan

Pejam celik pejam celik dah habis 2 tahun setengah dok ngaji and finally yeahhh 😁😁😁😁 lepasni pg praktikal then tamat lah zaman diploma😉 Alhamdulillah , masih kuat walaupun dah mcm mcm suka duka dihadapi spnjag jadi pelajar ni . Dugaan ketika bejauhan dgn org org tercinta 😂 MasyaAllah peritnya perasaan tu . kalau dah jd org jauh mmg kau dok dendiam lah dkt situ toksah dok blik slalu kan😆 Semoga dipermudahkan semua urusan . sebaik baik perancangan manusia hebat lagi perancangan Allah . Manusia boleh merancang but we put everything to Allah untuk tentukan segalanya kan😊
Semoga Hati sentiasa tabah dan kuat untuk menjalani hari2 mndatang . InshaAllah , dipermudahkan jgk segala urusan ☺
Untuk Cinta, semoga selalu baik baik sahaja semuanya . Semoga kuat selalu walaupun ada aje yg tak kena 🙈 dont ever give up if you want a best results from this relationship ! Awaaak , semoga jodoh kita mai lekaih😌 Amin Amin. Hikss🙊 
Dah lewatt sgt ni . Bila masa lah nk dpt qada' tdoq yg tak ckop tu😂 haih habis final mata takmau nak lena pulok . tang bkk buku laju ja nk mguap lah hapa 😅 Meqapu dah ni . Stop typing continue sleeping .eh? Haha kbye👋