BYE KEDAHAN

Esok sebenarnya baru nak balik rumah tercinta . Harini dok ngemah ja . Hiks buat teruk buleh noh 😌 InshaAllah lepasni nak mai Polimas waktu presentation akhir Latihan Industri ja . Amin Amin . Skrg ni kena redha tawakal doa bnyak bnyak ntok get a best results among the best . InshAllah , setanding dgn usaha so dpt gitu lah results nya noh 😁 Sedih nak tgglkan kawan kawan tapi rasa membuak2 nak balik tu lg banyak 😂 saya dah tak mampu nak bjauhan dgn cinta cinta saya di selatan 😌 Biarlah memori sepanjang 2 tahun setengah je kekal dlm igtan 😊
Untuk Cinta saya yg satu tuu , tunggu ceq balik . ceq tggu Hari Jumaat tu 🙈 InshaAllah everything will be okay right? Amin☺
Dok main phone saja esok tak balik dah lah kalo gitu tak smpat nk perabis kemas brg😂 kBye .